Hand pallet trucks

Vehicle

Simply moving more.

  • 715 mm
  • 3000 kg

Downloads

Контакт

За повеќе информации ве молиме контактирајте ги нашите консултанти.

+389 227 878 78

Побарајте го Hand pallet trucks

Пополнете го формуларот. Ќе Ви одговориме во најкус можен рок

Поздрав*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.